Wonderful Weddings

Fejringen af 25-året for det registrerede partnerskab med bryllup og udstilling

Den 9. Maj markerer arrangementet Wonderful Weddings 25-året for det registrerede partnerskab. Par af samme køn opfordres til at lade sig vie og udnytte den fantastiske mulighed for at sige ja til hinanden under Eurovision, hvor København er på den anden ende, og for en stund folder sig ud som Europas musikalske hovedstad.

I Danmark er det let at blive gift sammenlignet med andre lande. Den mulighed kan man benytte sig af, hvis man nu alligevel er i byen til den store fest. Kommunen har arrangeret tre bryllupsevents, og den ene kommer til at finde sted på pladsen Ved Stranden, lige overfor Christiansborg. Ved dette arrangement er der særlig fokus på samkønspar. Hvis man har NemId, kan man komme direkte fra gaden og blive gift på stedet. Er man udlænding skal man fremsende dokumentation på forhånd.

LGBT Danmark benytter lejligheden til samme sted at lave en teaser for efterårets jubilæumsudstilling i andledning af 25-året for det registrerede partnerskab. Arrangementet Ved Stranden er den 9. maj og starter kl. 10. Kom og mød os ved teaserudstillingen og fejr brudeparene.

Det er stadig muligt at tilmelde sig gennem Københavns Kommunes hjemmeside.
Læs pressemeddelse.