Homo med forsinkelse

Homo med Forsinkelse gør det nemmere for dig, der senere i livet erkender at du er homo- eller biseksuel, at skabe netværk med andre homo- eller biseksuelle. Mød mennesker som står i samme situation, udvid dit netværk og din venskabskreds.

Få et nyt netværk Homo med Forsinkelse gør det nemmere for dig at være den, du virkelig er. Mange nyder godt af vores netværk. Nogle bruger os i en periode for at få afklaret, hvor de står, andre som et permanent fællesskab. Vi mødes, vi taler og vi går i byen. Det er helt op til dig. Homo med Forsinkelse er både for mænd og kvinder.

  • Hvorfor vi først sent er kommet hertil hvor vi er.
  • Om fordelene ved at springe ud eller fordelene ved at lade være at springe ud, eller måske kun springe ud for nogle udvalgte.
  • Om forholdet til de børn nogle af os har sat i verden, om skilsmisse, og om forholdet til tidligere kærester.
  • Om hvordan man skaber nye kontakter, møder homovenner og måske -kæreste.
Du er ikke den eneste! Selvom det i dag er almindeligt for teenagere at springe ud som homo-, biseksuel eller transperson, er det langt fra alle, der er afklarede med, at de har en anden seksualitet end flertallet, og at det er muligt at leve som åbne homo-, biseksuelle – eller transpersoner. Nogle springer først ud, efter at de har været i et heteroseksuelt forhold i en årrække, eller når deres børn er flyttet hjemmefra.  Når man allerede har etableret sig med venner, arbejde og måske familie, kan det være svært at skifte spor i en ukendt retning.

Hvad siger omgivelserne?Det kan svært at springe ud, når alle kender en som solid familiefar/-mor eller som en af vennerne på arbejdet. Det kan også komme som en overraskelse for omgivelserne. Forude ligger måske en skilsmisse og problemer med at forklare sig over for børn, familie og kolleger. Som voksen er det ikke kun relationerne til forældrene, der berøres, men også relationerne til fx ægtefælle, børn og alle dem, som opfatter en som heteroseksuel.

Find os her Der holdes intromøder i HMF-Kvinder løbende (se kalender). HMF-Mænd intromøder afholdes cirka fem gange om året eller efter behov. Der afholdes løbende andre arrangementer rundt om i landet, som blandt slås i LGBT-kalenderen.

Tovholdere/styregruppe for HMF-Kvinder
Eva Christiansen, 20717810, [email protected]

Aarhus: Johanne, [email protected], sms for at aftale telefonsamtale (22 70 85 65)

Mandegruppe HMF-Mænd
Dann Jørgensen, [email protected] , (sms for at aftale telefonsamtale 40 47 10 62).

Aarhus: Karsten, [email protected]

HMF kan du også finde på Facebook ved at søge efter gruppen Homo med Forsinkelse (HMF).