Tværgående grupper

En del af de netværksaktivivteter i LGBT Danmark går på tværs af køn, seksuel orientering og kønsidentitet:

Homo med Forsinkelse

En del mænd og kvinder finder først deres identitet som homoseksuelle sent. – Efter de 30, måske efter de 40. Nogle har også år bag sig i et heteroseksuelt forhold, måske med børn. Det er svært at springe ud, når alle kender en som solid familiefar/-mor eller som en af vennerne på arbejdet, selv om de fleste forhindringer nok mest er inde i ens eget hoved… Forinden ligger ofte en besværlig skilsmisse, og forud ligger problemer med at »forklare sig« over for børn, familie, kolleger osv. Derfor har vi dannet Homo med Forsinkelse.

Besøgsvennerne

Folkesygdommmen ‘ensomhed’ er muligvis særligt udbredt blandt bøsser og lesbiske, da vi ofte ikke har børn og måske har begrænset kontakt til familien. Nogle af os kan have mindre lyst til at kontakte de kendte besøgstjenester, fordi vi er usikre på, at vores livsstil bliver forstået. Derfor har LGBT Danmark dannet en en besøgsgruppe specielt for homoseksuelle.

Psyk-gruppen

Social gruppe i LGBT Danmark for bøsser, lesbiske, bier og transer med psykiske problemer.

Handicappede LGBT’ere

HANDICAPPEDE LGBT’ER har også brug for at mødes! Uanset hvilket handicap du har – og om du er bøsse, lesbisk, bi eller trans.

Kaffe & kage på kryds og tværs

Kunne du også tænke dig at møde dejlige mennesker på tværs af grupperne, kønsidentitet, seksuel orientering, nationalitet m.m. og have en hyggelig snak? Så duk op her.

Tvaergaaende grupper