For transpersoner

De sociale aktiviteter for transpersoner i LGBT Danmark er organiseret i disse grupper:

Transgruppen

Bredden i gruppen spænder fra transvestitter til transkønnede, herunder alle de variationer der opstår, når man begynder at sætte spørgsmålstegn ved sit medfødte køn. Transgruppen er med andre ord en broget skare.

T-gruppen Århus

Møderne er åbne for alle transkønnede/transpersoner, dvs. alle køn, aldre og sexuelle orienteringer, og uanset hvor man står i sin afklaringsproces, sociale transition eller i forhold til om man får eller ønsker nogen form for kønsmodificerende behandling.

FTM-Gruppen

Gruppen er et fristed for trans mænd og trans/queer-kønnede i det maskuline spektrum, der ved fødslen blev udpeget som hunkøn. Her kan vi dele, udveksle og debattere tanker, erfaringer og problematikker, der knytter sig til at være en trans-/queermand.

TRANSIT-samtalegruppe

TRANSIT er samtalegrupper for unge mellem 15 og 25 år, der har overvejelser omkring deres kønsidentitet eller kønsudtryk. Gruppen er et trygt sted, hvor du kan tale om de ting, du har brug for. Du kan møde andre med lignende erfaringer, og være dig selv som du er. Gruppen ledes af voksne gruppeledere, som selv har erfaringer med transkønnethed og non-binaritet.