Næste tur

LVG
Se næste tur her:

Vandretur til Tokkekøb Hegn

Søndag den 28. februar

Vi lever i en corona-tid og der er strenge restriktioner for vores færden. Men vi er nogle stykker, der synes, at Tokkekøb Hegn, som ligger tæt på Allerød Station, godt kan gennemføres med nogle andre rutiner.

Vi er 3 (evt. 4) turledere, som gerne vil invitere jer med på tur til Tokkekøb, hvor vi går i små grupper på max 5 i hver. Vi tager afsted fra Hovedbanegården i to omgange og man skal tilmelde sig på forhånd til ovenstående mailadresse (klik på ”svar” i denne mail).

Hold 1 mødes på Hovedbanegården under uret kl. 9.45 og tager S-toget til Allerød kl. 10.04, ankomst Allerød 10.40.

Hold 2 mødes kl. 10.00 og tager S-toget kl. 10.13, ank. Allerød kl. 10.50.

Man kan selvfølgelig støde til eller køre i bil til Allerød Station, som det nu passer en. Hvert hold deles yderlig op i 2 grupper, mens vi går rundt i skoven.

Dvs. man skal altså tilmelde sig enten den første eller den anden afgang via mail på ovenstående mailadresse. Hvis der tilmeldes for mange i forhold til turledere, gælder ”først til mølle” princippet.

Fra Allerød Station er der blot 200 meter til skoven, hvor turen går rundt i en cirkel på ca. 11 km, således at vi slutter samme sted. Skoven er meget varieret og vi går både på smalle, krogede stier og brede, faste stier. Det er en gammel skov med mange fortidsminder og vi kommer bl.a. forbi 4 stenalderdysser og kommer til at gå langs med et gammelt oldtidsstrøg, som man mener gik fra Lejre til Nordkysten. Vi vil også gå ca. en kilometer langs bredden af Store Donse Dam.

Turen slutter også denne gang på Café den kolde røv (husk siddeunderlag) ved stationen, hvor der vil være mulighed for at købe forskellige varme drikke, kager, sandwicher, sushi, pizzaer og øl.

Turledere:

Kristine (2745 3766), Elin (2841 3443) og Bodil (6092 1009)