RegnbuePaletten

RegnbuePaletten udbreder LGBT-emner via kunsten. Kan du lide at udtrykke dig kunstnerisk, har du gennem RegnbuePaletten mulighed for at møde andre spirende kunstnere, netværke og deltage i weekender med workshops.

Hvem er vi? RegnbuePaletten er en social gruppe, der på nuværende tidspunkt består af en række kvinder, der elsker at udfolde sig kunstnerisk på mange måder, og meget gerne vil have mænd og transkønnede med i fællesskabet.

Hvad laver vi? RegnbuePaletten ønsker både at kunne arbejde på selvstændige og fælles projekter. Alle er velkomne til at være med; erfaringsudveksle med andre spirende kunstnere, netværke og deltage i weekender med workshops. Tanken er, at der kan laves udstillinger i forbindelse med LGBT Danmarks landsmøder, Copenhagen Pride og lignende arrangementer og events.

Hvorfor en kunstgruppe? Der har længe været mangel på LGBT-kunst, og RegnbuePaletten blev derfor dannet for at udbrede LGBT-emner via kunstneriske udtryk. En af grundidéerne i gruppen er, at kunstområder skal spænde vidt og inkludere alt fra tekst og tale til visuelle udtryk.

Hvornår mødes vi? Hvis dette lyder som noget for dig, kan du deltage i det næste netværksmøde (den første onsdag kl. 19 i hver måned – tjek kalenderen) i LGBT Danmark, eller kontakte Jeanett på: regnbuepaletten(snabela)hotmail.com.