NU har LGBT Danmark fået nyt logo!

I går blev foreningens nye logo endeligt præsenteret.

Dette skete under festlighederne i forbindelse med foreningens Sankt Hans arrangement og repræsenterer samtidigt afslutningen på en længerevarende proces.

Efter landsmødet i 2009, hvor foreningen som bekendt fik nyt navn, blev det besluttet, at lade navneskiftet ledsage af en ligeledes fornyet visuel markør for foreningen, altså et helt nyt logo.

Landsledelsen valgte her i foråret at udskrive en egentlig logokonkurrence og lysten til at byde ind med forslag til, hvordan dette nye logo kunne se ud, viste sig at være stor. De mange indsendte forslag afspejlede alle et godt engagement i LGBT sagen.

logo

Logoet, der fra i dag tegner LGBT Danmark, er ganske vist såvel i form som i farve markant anderledes end det gamle – og så er det alligevel et vaskeægte LGBT logo.

Det er med andre ord et logo, der både kan og skal bruges!

Lad dette altså være en opfordring til alle LGBT’ere om at udnytte det nye logos potentiale, hvor som helst og når som helst LGBT sagen er i front – hvad enten det så er kampen for ligestilling, det gælder, eller det er som en spontan manifestation af LGBT glæde og stolthed!

By: Lone Hvidegaard, Landsnæstforperson – LGBT Danmark