LGBT Danmarks rådgivning i København søger 2 nye frivillige

Om LGBT-rådgivningen
I LGBT-rådgivningen modtager vi henvendelser fra personer med LGBT+ relaterede spørgsmål, herunder fagpersoner, familie, venner og andre i berøring med LGBT+ personer.

Vi tilbyder
Som rådgiver i LGBT-rådgivningen vil du få mulighed for aktivt at arbejde med køn og seksualitet ud fra et normkritisk perspektiv. Dette betyder, at du, igennem vores oplæringsforløb, vil få et udvidet kendskab til LGBT+-problematikker og håndtering af disse. Herudover vil du blive oplært i at rådgive og samtale med personer, der står i sårbare situationer og løbende indgå i kompetenceudviklende tiltag.

Vi lægger vægt på at have et godt arbejdsmiljø, hvor vi er trygge ved at sparre med hinanden og lære på tværs af køn og seksualitet. Derfor prioriterer vi også fællesskabet i rådgivningsteamet højt igennem private arrangementer i løbet af året og ved fællesmøde den første torsdag i hver måned.

Vi forventer

* at du er åben omkring din egen køns- og seksualitetsforståelse

* at du har interesse i at opnå ny viden på dette område

* at du er interesseret i at indgå i et oplæringsforløb, som både indeholder udvikling af samtalekompetencer, kendskab til normkritik og indføring i teori og begreber om køn og seksualitet

* at du evt. har erfaring med at arbejde med køn og seksualitet

* at du er omsorgsfuld, god til at lytte og har en naturlig nysgerrighed på andre mennesker

Formalia
Rådgivningen foregår hver torsdag mellem 18 og 20. Du vil som rådgiver have ca. 2 vagter om måneden, som strækker sig fra 17:45 til 20:30. Herudover vil der være fællesmøde mellem 17 og 18 den første torsdag i hver måned. Er du interesseret i at blive en del af teamet, så skriv en ansøgning til os på [email protected]