Interviewpersoner søges til projekt om homoseksualitet og religion

Kære LGBT Danmark.

Jeg kontakter jer, fordi jeg skriver speciale fra Roskilde Universitet i Kultur- og Sprogmødesstudier. Mit speciale tager udgangspunkt i religionen og seksualitetens rolle for det enkelte individ. Helt specifikt homoseksualitet og religiøsitet. Jeg ønsker at skabe en forståelse for, hvordan en gruppe homoseksuelle kristne, muslimer, jøder eller hinduer italesætter henholdsvis deres seksualitet og religiøsitet.

Koblingen mellem homoseksualitet og religiøsitet synes vigtig at undersøge nærmere, fordi det ofte italesættes i et generaliserende lys. Jeg synes det vigtigt at belyse diversiteten blandt religiøse homoseksuelle og de måder de vælger at udtrykke deres seksualitet og religiøse overbevisning på.

Jeg søger interviewpersoner (4-5 mennesker) til min kommende undersøgelse. Med et håb om, at der kunne være nogle i jeres netværk, som kunne være interesserede i at deltage? Naturligvis vil undersøgelsen være helt anonym og ikke offentlig tilgængelig på internettet.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Mvh. Karen Kristensen

Kontaktinfo:
Email: [email protected]
Tlf: 53 53 49 77