Gruppeledere Aarhus

Gruppelederne for Projekt Transit i Aarhus (efterår 2015) er Sebastian og Maia. Herunder er præsentationer for hver af dem.

Sebastian

Jeg hedder Sebastian og er én ud af de to gruppeledere som kommer til at stå for efterårets samtalegruppe. Jeg er 25 år og bor i Aarhus sammen med min kæreste, Michelle og kat, Figaro. Jeg er selv transmand (FTM) og har derfor stor erfaring med alverdens tanker og bekymringer i forbindelse med kønsidentitetskrise/forvirring. Jeg er udover at være frivillig for TRANSIT også med i LGBTs rådgivning i Aarhus, bestyrelsesmedlem i LGBT Ungdom Aarhus samt frivillig underviser for Normstormerne.

Maia

Mit navn er Maia, og jeg er den anden af de to gruppeledere for efterårets samtalegrupper. Jeg er 27 og bor i Århus og læser psykologi på Århus Universitet. Når jeg ikke læser eller er regnbuefarvet, hænger jeg ud med mine venner og min kæreste, og en gang i mellem min familie.

Jeg er transkvinde (MtF, for dem der foretrækker det), og jeg har haft mine op- og nedture med det, men er nu landet et ret stabilt sted, hvorfra jeg håber at kunne støtte andre. Jeg er en del af LGBT Rådgivningen i Århus, og har siddet i LGBT Ungdoms bestyrelse hele dette forgangne år.

Det har været rigtigt vigtigt for mig at være en del af et miljø med andre LGB (og især) T’ere i løbet af min transition, og lære om de udfordringer folk står over for. Der er ikke to historier, der er helt ens, men ofte har vi meget til fælles, og jeg har lært meget om mig selv ved at snakke med og om andre. Det er mit håb for TRANSIT, at I kan få et tilhørssted, et trygt miljø, hvor I kan dele jeres håb og frustrationer, og finde jer selv gennem hinanden. Det er vigtigt at vide, man ikke er alene.

Du kan skrive til mig og Sebastian på [email protected].