Netværk

I LGBT Danmark har vi en række netværksgrupper, der jævnligt mødes til dialog, aktiviteter og hyggeligt samvær. Nedenfor kan du læse om de enkelte grupper. Du er meget velkommen til at være med – send en mail til en af grupperne og hør mere.

Har du lyst til at engagere dig aktivt i foreningen, men finder ikke lige en gruppe nedenfor, som har din interesse, så send en mail til blivaktiv@lgbt.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvad du kunne tænke dig at bidrage med.


Som mand i LGBT Danmark kan du – hvad enten du er bøsse, bi eller trans – deltage i GBT-mandegruppen, der er en ny netværksgruppe for mænd i alle aldre. Er du sprunget sent ud som bøsse, har du også mulighed for at deltage i Homo med Forsinkelse.
 Mail


Socialt tilbud til personer mellem 20 og 35 år, der identificerer sig som kvinder, og som er seksuelt og/eller romantisk tiltrukket af andre kvinder.
 Mail


Lesbisk Vandregruppe – tag på vandretur med andre lesbiske (Sjælland). Det giver frisk luft og gode venskaber.
 Mail


Gaia Vandreklub – for dig, der er til frisk luft i godt selskab (Jylland).
 Mail


Frøken Birch’s Spadsereklub – for dig, der er til frisk luft i godt selskab (Jylland).


Er du biseksuel? Så er bigruppen stedet. Her finder du landets største bisamling, snak om det at være bi, temaaftener og hyggeaftener samt af og til arrangementer i København. Bigruppen er landets eneste for biseksuelle – så kom og vær med!
 Mail
 Facebook for biseksuelle


Har du en søn, datter eller ven, der er homo-, biseksuel eller transkønnet, så er du velkommen i netværket for familie og venner til transpersoner, homo- og biseksuelle.
Facebook for familie og venner til lgbt-personer

Netværket “Partnere til sene udspringere” er et tilbud til dig, hvis ægtefælle eller partner/kæreste er sprunget ud som homo/biseksuel efter at have levet heteroseksuelt i mange år – og måske fået børn – sammen med dig.
 Mail


Bredden i T-gruppen spænder fra transvestitter til transkønnede, herunder alle de variationer der opstår, når man begynder at sætte spørgsmålstegn ved sit medfødte køn. T-gruppen er med andre ord en broget skare.
Mail
 Facebook for trans*personer


Møderne er åbne for alle transkønnede/transpersoner, dvs. alle køn, aldre og sexuelle orienteringer, og uanset hvor man står i sin afklaringsproces, sociale transition eller i forhold til om man får eller ønsker nogen form for kønsmodificerende behandling.
 Mail


Introgruppen er for dig som er under 25 år. Du er måske genert, men vil gerne møde andre og have en introduktion til LGBT-miljøet i København. Foruden introgruppen har vi grupper for forældre til LGBT’ere og andre tilbud til de, som er klar til at springe ud i flere udfordringer.
 Facebook for unge lgbt-personer


En del mænd og kvinder finder først deres identitet som homoseksuelle sent – efter de 30, måske efter de 40. Nogle har også år bag sig i et heteroseksuelt forhold, måske med børn. Det er svært at springe ud, når alle kender én som solid familiefar/-mor eller som en af vennerne på arbejdet, selv om de fleste forhindringer nok mest er inde i ens eget hoved. Forinden ligger ofte en besværlig skilsmisse, og forud ligger problemer med at »forklare sig« over for børn, familie, kolleger osv. Derfor har vi dannet Homo med Forsinkelse.
Se maildresser på undersiden (kvindegruppen)
 mail (mandegruppen)
 Facebook for HmF-kvinder på Sjælland (kvindegruppen)
 facebook for HmF-kvinder i Jylland (Aarhus/Jylland)


Netværksgruppe i LGBT Danmark for bøsser, lesbiske, bier og transer med psykiske problemer.
 Mail


Har du lyst til at få en besøgsven – eller selv at blive besøgsven?
 Mail